(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PRQR2HZ'); Toimialakatsaus syksy 2021

Suhdanne

Toimialakatsaus syksy 2021

Toimialakatsaus syksy 2021

Toimialakatsaus sisältää yksityiskohtaista tietoa eri toimialoilta. Se kattaa teknologiateollisuuden, metsäteollisuuden, kemian- ja elintarviketeollisuuden, rakentamisen sekä yksityisen palvelusektorin. Raporttiin sisältyvät toimialaennusteet tehtiin Etlan syyskuussa julkaistun Suhdanne Kevät 2022 -makrotalouden ennusteen yhteydessä.

Liitteet

Toimialakatsaus syksy 2021

etla-toimialakatsaus-syksy-2021.pdf, 1 Mt, 8.5.2023

Lataa: Toimialakatsaus syksy 2021 pdf
Scroll