(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PRQR2HZ'); Toimialakatsaus kevät 2022

Suhdanne

Toimialakatsaus kevät 2022

Toimialakatsaus kevät 2022

Toimialakatsaus sisältää yksityiskohtaista tietoa eri toimialoilta. Se kattaa teknologiateollisuuden, metsäteollisuuden, kemian- ja elintarviketeollisuuden, rakentamisen sekä yksityisen palvelusektorin. Raporttiin sisältyvät toimialaennusteet tehtiin Etlan syyskuussa julkaistun Suhdanne Kevät 2022 -makrotalouden ennusteen yhteydessä.

Liitteet

Toimialakatsaus kevät 2022

etla-toimialakatsaus-kevat-2022.pdf, 2 Mt, 8.5.2023

Lataa: Toimialakatsaus kevät 2022 pdf
Scroll