Suhdanne

Uutiset

Etlan ennuste luvassa 26.3.

Etlan ennuste luvassa 26.3.

Pääseekö Suomi takaisin kasvuun kiinni? Saako EKP inflaation hallintaan ja miltä korkotaso näyttää tulevina vuosina? Mitkä ovat kotitalouksien näkymät? Vastauksia näihin ja muihinkin lähivuosien talousteemoihin on luvassa, kun Etla julkistaa vuoden 2024 ensimmäisen talousennusteensa, kevään laajan Suhdanteen tiistaina 26. maaliskuuta.

Etlan ennuste julkaistaan verkkosivuillamme ja suhdanne.fi-sivustolla jo klo 9 ja lukuja käydään tarkemmin läpi klo 9.30 alkavassa julkistuswebinaarissa Teamsissa.

Webinaarissa Etlan ennustepäällikkö Päivi Puonti esittelee Etlan kevään 2024 suhdanne-ennusteen luvut ja arviot niiden takana. Paikalla webinaarissa kommentoimassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat myös Etlan toimitusjohtaja Aki Kangasharju sekä ennusteryhmän tutkijat Birgitta Berg-Andersson, Ville Kaitila ja Sakari Lähdemäki.

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua webinaariin oheisestä linkistä, tilaisuus on avoin kaikille mutta osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Tervetuloa kuulolle!

Scroll